ATN Networks

Web Hosting Servers, Database hosting, Website Hosting, web hosting, NL web hosting goedkope hosting, Hosting & Onderhoud, Reseller Hosting, server lease, lease web,betreft colocatie web hosting, ATN: Co-locatie Installaties, Server Colocatie Faciliteit, Server Colocatie Datacenter, Managed Services : Colocation


Geachte klant, u heeft gekozen om uw site bij ATN te laten hosten en door N-More te laten opmaken.
Klik hier als u gekozen heeft voor Sub hosting

Hier onder heb ik voor u uitgebreide informatie geplaatst over hosting en een omschrijving en definitie.

 

Hosting

Onder hosting (m.a.w. „Gastheer zijn“) verstaat men het onderbrengen van internetprojecten, welke zich in de regel ook openbaar door het internet oproepen laten. Deze opgave overnemen Internet-Service-Providers (Provider of Webhoster), die webruimte, databanken, e-mail-adressen en verdere producten aanbieden en als kruispunt van data door het internet dienen. Deze aanbieders zetten gewoonlijk op hun webservers de door de klanten b.v. per SFTP of FTP ge-upload-de* websites zijn neer, nemen indien nodig ook registrering van domeinen over en de bekendmaking per DNS.
top

Co-Locatie

Onder Co-Locatie verstaat men de verhuurde ruimte of plaats in een data-centrum, om daar eigen hosts onder te brengen (eng.: to house) en daar te bedrijven.

EVO-Switch colocatie ruimteTelecity-Group co-location centrum

Server Faciliteit
Een ruimte bij Telecity-Group co-location centrum in Amsterdam, vlakbij EVO-Switch colocation center in Haarlem

Veel firma's schaffen zich een zogenaamde colocatie aan, om de in deze ruimte breedband en redundant connecties van het datacentrum benutten te kunnen. Een colocatie is daarbij meestal een gunstig alternatief voor eigen breedband backbone verbinding en biedt daarbij een optimale onderbrenging van de server in extra daar voor gebouwde ruimtes In de regel worden die in de co-locatie ondergebrachte servers in probleemgevallen ook door vakkundig personeel van het datacentrum rond om het uur toevertrouwd. Op grond van het hoge aantal van toevertrouwde servers is een co-locatie meestal economischer met tegelijkertijd betere mogelijkheden en voorwaarden. Zie ook: server=link. Colocatie betekent de gemeenzame benutting van bestaande infrastructuur door verscheidene service-providers, zo bv. bestaande antennemasten door verscheidene mobiele telefoon aanbieders.
top

De webhosting aanbiedingen op deze pagina zijn ter beschikking gesteld door geselecteerde partners, gebaseerd op feedback van onze gebruikers, in het speciaal ispgids posters.

Kwalificerende factoren omvatten gratis setup, 24 uur support, gratis domein en automatisch installeerbare server software.

Als u registreert bij een host op deze pagina, dan zijn wij blij met uw feedback, positief en negatief, om zo onze selectie te specificeren.

Uw feedback is speciaal belangrijk om server snelheid te evalueren, service uptime en klanten service.

 

Datacentrum
We-Dare
(eigenaar, colocatie, hosting, overig)
EvoSwitch
(eigenaar, colocatie, hosting, overig)
TelecityGroup Amsterdam Gyroscoopweg
(overig)
ATN Networks

Netwerk
We-Dare
(colocatie, hosting, overig)
LeaseWeb
(colocatie, hosting, overig)
ATN Networks

Lees hier over de samenstelling van de ISP25.NL


Let us take the worry out of managing your IT needs the Dutch way. Networks N-more

Onze aanbiedingen omvatten alles van single server hosting tot een volledig gemanagede IT infrastructuur support pakket. Met ons signifikante niveau IT support ervaring, inclusief networks, helpdesk, infrastructuur, servers, telecom, and ATN systems, wij creëren een support oplossing die zorgt voor maximale waarde voor uw IT investering.

Networks N More
Contact
contact
Neemt u alstublieft contact op met verdere wensen.
Mocht u verdere vragen hebben over de hosting services van ATN Networks,
klik dan hier voor contact en info of hier om direct in te loggen hosting account.
 
Uw ISP keuze:

ATN
of
Subhosting

 

 

 

 

award winning web hosting